Workshop “Zelfhealing met Ohm stemvorken I”

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 14 december 2019
09:30 - 17:00

Locatie
Karah

Categorieën


In de huidige maatschappij moeten we soms alle zeilen bijzetten om in balans te blijven. Werkdruk en stress, een gezin of familie met zorgtaken, we moeten soms heel veel ballen in de lucht houden.
Helaas is dat niet het enige. Ongezonde voeding, giftige gassen van industrie en verkeer en straling van allerlei apparaten en 4G brengen ons nog meer uit balans.
Gelukkig kun je hier iets aan doen met Ohm stemvorken.

Wat zijn Ohm stemvorken en hoe werken ze?

Deze 2 rechte stemvorken creëren een klankgolf om je lichaam heen in een hoge Ohm klank. Ze werken verzachtend, kalmerend en helend waardoor je aura beter in balans komt.

Stel je voor dat je aura uit trilling bestaat en dat die trilling golven veroorzaakt. Wanneer je in balans bent zijn die golven regelmatig. Wanneer er sprake is van vervuiling worden die golven grillig van vorm. De stemvorken halen de grilligheid eruit en creëren weer mooie regelmatige golven. Deze heb je nodig om in balans te zijn.

Alhoewel ze niet specifiek bedoeld zijn voor je lichaam (daar gebruik je stemvorken met gewichtjes voor), profiteert het daar wel van. Je aura is je energetisch lichaam en als dat uit balans is, werkt dat door in je lichaam. Je aura in balans houden betekent dus ook dat je je lichaam beter beschermd tegen vervuiling.

Met de Ohm stemvorken kun je ook energetische vervuiling uit een ruimte verwijderen en je kunt er bijvoorbeeld kristallen en edelstenen mee reinigen.

Wat leer je in de workshop?

In de workshop leer je verschillende technieken in het gebruik van de ohm stemvorken.
– Hoe je ze kunt gebruiken om te ontspannen.
– Hoe je ze kunt gebruiken om vervuiling uit je aura te halen.

– Je leert hoe de energie van klanken en frequenties in en om je lichaam werkt.
– Je leert hoe je met gedachten en intenties vanuit je hart de werking van de stemvorken kan versterken.
– En je leert over hoe je met aromatherapie, bloesem remedies en edelstenen de helende werking van de ohm stemvorken kunt versterken.

Praktische informatie.

Deze workshop wordt gegeven op zaterdag 14 december 2019 van 9.30 uur tot 17.00 uur.
De bijdrage voor de workshop inclusief een reader, zonder stemvorken is € 95,00.

Je bent er uiteraard vrij in om te kiezen of je de Ohm stemvorken wilt aanschaffen. Ze zijn op voorraad op de dag van de workshop.
De Ohm stemvorken kosten € 109,95.

Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd.
Neem je zelf je lunch mee? Dan zorgen wij voor een lekkere soep erbij.
We gaan ook de natuur in, houd daarom rekening met je kleding.

Naast deze is er op 8 februari 2020 ook de vervolgworkshop “Jezelf healen met Ohm stemvorken II ” waarin je leert werken met stemvorken met gewichtjes. Klik hier voor meer informatie daarover.

Ik raad je aan om ook deze te volgen wanneer je meer verdieping wilt. Ze geven een diepere vibratie waardoor ze meer lichamelijk werken. Ze geven nog meer rust, ik gebruik ze altijd in combinatie met de rechte stemvorken. Ook handig wanneer je niet zoveel tijd hebt om te mediteren maar wel de lichamelijke effecten daarvan wilt. Klik hier voor meer informatie over deze workshop.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Scroll naar top

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops