aromatherapie lavendel

Workshop zelfhealing met aromatherapie

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 09/11/2019
09:30 - 16:30

Locatie
Karah

Categorieën


Met deze workshop wil ik je uitnodigen om mee te gaan naar het rijk van de essentiële oliën en te leren hoe je kunt genieten van hun helende werking.

Aromatherapie heeft een helende werking.

In Duitsland weten ze het al heel lang en wordt aromatherapie toegepast in ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Steeds meer in Nederland beseffen we ook hoe we onze geestelijke en lichamelijke gezondheid kunnen beïnvloeden met essentiële oliën.

Niet alle geuren die je kunt kopen zijn hiervoor geschikt. In tegendeel, een heel groot deel van producten waar geurstoffen in zit, is chemisch gemaakt. Deze zijn dan ook absoluut niet geschikt als helende werking.

Hoe je op een verantwoorde manier gebruikt.

Hoe je een goede essentiële olie kunt herkennen en hoe je kunt genieten van de helende werking, leer je in deze workshop. Je leert verschillende manieren om ze toe te passen.

Bijvoorbeeld door middel van ruiken of massages. Zo kun je hoofdpijn behandelen, een betere nachtrust krijgen of juist meer concentratie.

Je leert hoe je je stemming kunt beïnvloeden. Wil je ontspannen of juist actiever worden? Het gevoel hebben dat je er mag zijn? Je leert welke essentiële oliën je hiervoor kunt gebruiken.

Wat leer je allemaal.

In deze workshop komen de volgende onderdelen aan de orde:

* Wat essentiële oliën eigenlijk zijn en hoe ze gemaakt worden;

* Hoe je essentiële oliën veilig kunt gebruiken;

* Welke essentiële oliën je kunt gebruiken voor ontspanning, voor stress, om beter te slapen, om een gezellige sfeer in huis te creëren;

* Je maakt een crème of een balsem voor je huid;

* Je maakt milieuvriendelijke kaarsjes met zuivere geuren;

* Je leert verschillende technieken zoals verschillende massages, een warmtepakking en een manier om hoofdpijn te verminderen.

* Je leert hoe je fijne mengsels kunt maken voor in huis of op je werk.

Deze workshop is veel meer dan een gezellige dag. Het geeft je werkelijk de mogelijkheid om aromatherapie serieus toe te passen in de holistische gezondheid.

Praktische informatie.

De workshop wordt gehouden op een zaterdag van 9.30 uur tot 16.30 uur.

De bijdrage is € 95,00. Dit is inclusief de producten die je maakt en een beschrijving van alles wat we behandelen die dag.

Neem je zelf je lunch mee? Dan maken wij er een lekkere soep bij.
Koffie/thee/water en wat lekkers is er natuurlijk ook.

Je kunt je hier gemakkelijk online aanmelden.

Reserveren


Scroll naar top

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops