aromatherapie lavendel

Workshop Je gevoel in geuren

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 09/11/2019
09:30 - 16:30

Locatie
Karah

Categorieën


Essentiële oliën beïnvloeden je stemming en je gezondheid. Ze ondersteunen het zelfhelend vermogen van ons lichaam. Lavendel  bijvoorbeeld helpt je beter te slapen en doet nog veel meer moois. Heb je last van een herfstdip? Dan zou je neroli kunnen gebruiken.
Met deze workshop maak je kennis met hoe je je eigen zelfhelend vermogen kunt vergroten. Hoe leuk het is om met deze vorm van healing te werken!

Essentiële oliën hebben een helende werking.

In Duitsland weten ze het al heel lang en wordt aromatherapie met essentiële oliën toegepast in ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Steeds meer in Nederland beseffen we ook hoe we onze geestelijke en lichamelijke gezondheid hiermee kunnen beïnvloeden.

Niet alle geuren die je in allerlei winkels kunt kopen zijn geschikt om als helende werking te gebruiken. In tegendeel, een heel groot deel van producten waar geurstoffen in zit, is chemisch gemaakt. En hoe lekker ze ook kunnen ruiken, ze hebben echt niet die helende werking die zuivere essentiële oliën hebben.

Ik leer je liever hoe je met een paar goede essentiële oliën al veel kunt bereiken. Het is wel handig dat je er wat kennis van hebt wanneer je ze gaat gebruiken, want ze zijn zo geconcentreerd dat de meeste essentiële oliën bijvoorbeeld niet puur op de huid gebruikt mogen worden.

Ik werk met het merk Primavera. Ik vertrouw dit bedrijf en gebruik hun oliën al jaren, heb ook mijn deskundigheid bij hen opgedaan. Ze zijn gericht op samenwerking, wederzijds vertrouwen en eerlijkheid. Ze beloven niet iets wat er niet is en hanteren strenge normen voor hun (biologische) kwaliteit.

Gebruik ze met plezier, maar doe het wel veilig.

Je kunt ongelooflijk veel plezier hebben van essentiële oliën, mits je ze verantwoord gebruikt. Daar wil ik je graag over vertellen.
Je leert verschillende veilige manieren om ze toe te passen. Bijvoorbeeld door middel van ruiken of massages.
Je leert hoe je door verdamping je stemming kunt beïnvloeden. Wil je ontspannen of juist actiever worden? Het gevoel hebben dat je er mag zijn? Je leert welke essentiële oliën je hiervoor kunt gebruiken.

Wat leer je allemaal.

Wanneer je naar huis gaat heb je kennis over:

* Wat essentiële oliën eigenlijk zijn en hoe ze gemaakt worden.
* Hoe je essentiële oliën veilig kunt gebruiken.
* Welke essentiële oliën je kunt gebruiken in verschillende situaties.

Je maakt zelf 2 producten om gelijk op jezelf toe te passen:
* een verzachtende of verfrissende olie voor je huid. Je leert hierbij een handmassagetechniek om bij jezelf toe te passen.
* een milieuvriendelijk waxinelichtje met zuivere geuren naar jouw keuze.

Deze workshop is veel meer dan een gezellige avond. Het geeft je werkelijk de mogelijkheid om aromatherapie serieus toe te passen in de holistische gezondheid.

Praktische informatie.

De workshop wordt gehouden op een avond van 19.30 tot 22.00 uur.

De bijdrage is € 27,50. Dit is inclusief de producten die je maakt en een beschrijving van alles wat we behandelen en koffie/thee met wat lekkers.

Je kunt je hier gemakkelijk online aanmelden.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Scroll naar top

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops