Klankmeditatie 17 oktober 2019

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 17/10/2019
19:30 - 21:30

Locatie
Karah

Categorieën


Laat klankschalen en gongen je een diepe ontspanning geven en je dichterbij jezelf brengen.

Van oudsher worden klankschalen en gongen gebruikt om lichaam en geest van mensen te helen. Ze reinigen je aura van vervuiling, vullen het weer op met de trilling die van nature bij jou hoort en brengen je chakra’s in balans.

Voor de meditatie worden dezelfde klankschalen en gongen gebruikt als bij het coachend en therapeutisch begeleiden van mensen.
Ze zijn allemaal door Boeddhistische monniken gemaakt en hebben zowel ondertonen, middentonen en hogere bewustzijnstonen in zich.

De gongen hebben onder andere de klanken van alle chakra’s en planeten en sterrenbeelden in zich, samen vormen ze een lemniscaat (energiestroom) van het lagere tot en met het hogere bewustzijn.
Een kristallen klankschaal met de trilling van het hartchakra, werkt samen met de metalen schalen en gongen, daarnaast wordt gebruik gemaakt van windchimes, een sansula, tingsha, ocean drum en rainstick.

Je hoeft niets te doen, alleen maar de klanken te beleven, liggend op een mat met een plaid over je heen, of zittend, wat voor jou het prettigst voelt.

De meditatie duurt een uur, waarna we samen thee drinken.
Je kunt je online aanmelden, je krijgt dan binnen 2 dagen een mail met meer informatie.

Reserveren

€ 15,00


Scroll naar top

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops