Coaching

Coaching

Wil je gewoon jezelf kunnen zijn maar lukt dit je maar niet?
Heb je last van stress, verdriet of een dreigende burn out? Coaching met aandacht voor wie jij in wezen bent helpt je dan verder.

Je kunt pas iets veranderen wanneer je je bewust bent van datgene dat je wil veranderen. Maar stel nou dat je ergens last van hebt, maar je kan het niet plaatsen? Of je hebt een probleem dat maar niet weg wil gaan, hoe vaak je dat ook geprobeerd hebt?
Dan is er iets wat nog in je onbewuste niveau zit en dan kan Energetische coaching je helpen.

Energetische coaching.

Energetische coaching onderscheidt zich van reguliere coaching doordat er, naast gesprekken met fijngevoelige energie wordt gewerkt.
Je energie wordt gelezen (reading) en intuïtief, helderziend of heldervoelend neem ik waar welke informatie voor jou belangrijk is.

Ik werk graag met visualisaties tijdens een sessie. Je zit dan met je ogen dicht en wordt naar je onbewuste geleid en naar de essentie van jouw vraag. In je onbewuste zit de informatie die je helpt om te veranderen wat jij veranderen wil.

Door een bepaalde manier van vragen stellen word je begeleid om in je bewustzijn ruimte te maken voor een verandering.
Sommige visualisaties geven je meer vrijheid terwijl bij andere visualisaties een healing plaatsvindt.

Een paar voorbeelden van visualisaties:

  •  Transparante overtuigingen en entiteiten. Dit gaat over overtuigingen die in jou zitten als een waarheid, daar niet horen maar wel belemmerend werken. Je schoont deze overtuigingen op.
  • Bungalowpark van emoties. Hierbij krijg je zicht op hoe jij je emoties beleeft en stel je dat bij tot hoe je ze wil beleven.
  • Innerlijke man en innerlijke vrouw. Hierbij krijg je zicht op de verhouding tussen jouw mannelijke en vrouwelijke kant en stelt dat bij waar nodig.

De bijdrage voor een sessie coaching cq healing van ongeveer anderhalf uur is € 85,00.
Kosten voor een sessie met een uitgebreide energielezing vooraf zijn € 120,00.

Scroll naar top

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops